090 - 12 12 12
Boka en elbil!

Dina personuppgifter och din rätt till dem

Vi värnar om din personliga integritet och rätten till dina personuppgifter. Dessa frågor är viktiga för oss, här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina uppgifter och vilka rättigheter du har.

Vår personuppgiftsbehandling
Vilka uppgifter vi samlar in och varförAlla personuppgifter som vi samlar in om dig är nödvändiga för att vi ska kunna fullgöra taxitjänsterna vi erbjuder. Det handlar främst om telefonnummer, namn och adress.
 


Vilka personuppgifter samlar vi in?
Vi samlar in samlar in och behandlar personuppgifter som vi behöver för att kunna utföra taxitjänster på ett så bra sätt som möjligt. Vi samlar i huvudsak in personuppgifter som du själv har lämnar till oss i samband med bokningar. Vi samlar inte in mer information än vi behöver för att utföra tjänsten och vi sparar inte uppgifterna längre än nödvändigt.
Vilka kan vi komma att dela personuppgifterna med?Vi kan komma att dela med oss av dina uppgifter till andra företag för att kunna utföra tjänster som vi levererar, vi kommer dock aldrig dela med oss av dina uppgifter till företag i marknadsförings syfte.


Dina rättigheter
Du har rätt att få veta vilka uppgifter vi har om dig, du har rätt att ändra felaktiga uppgifter eller få dina uppgifter raderade. Vi har rutiner för att göra detta, tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller vill veta mer.
 

Kontakt
Om du vill veta mer om hur vi behandlar just dina personuppgifter, vänligen kontakta oss på info@umeamiljotaxi.se

Våra samarbetspartners

Och kunder

u&me

u&me - new hotel culture

Stora Hotellet

Stora hotellet

Umeå Airport

swedavia