090 - 12 12 12
Boka en elbil!

Taxi i Umeå

Boka ett taxibolag som är i tid. Vi håller vad vi lovar. Umeå Miljötaxi står för snabbt enkelt och prisvärt taxiåkande. Vi har endast miljöklassade bilar för att hålla hög kvalitet och lämna minsta klimatpåverkan och koldioxidavtryck på miljön.
Med Umeå Miljötaxi för ni trygga och säkra persontransporter, bud och taxi till och från flygplatsen Swedavia i Umeå. Både företag och privatperson är välkomna att boka taxi direkt via webben eller ring och boka taxi nu.

Taxi till alla stadsdelar i Umeå

Boka taxi till och från centrum fyrkanten, Backen, Berghem, Böleäng, Carlshem, Carlshöjd, Carlslid, Ersboda, Ersmark, Fridhem, Gimonäs, Grisbacka, Grubbe, Haga, Hiske, Klockarbäcken, Lilljansberget, Marieberg, Mariedal, Mariehem, Mariehöjd, Marielund, Mariestrand, Nydalahöjd, Olofsdal, Röbäck, Rödäng, Sandahöjd, Sandbacka, Sandåkern, Sofiehem, Tavleliden, Teg, Tomtebo, Tunnelbacken, Umedalen, Väst på stan, Västerhiske, Västerslätt, Ytterhiske, Ålidbacken, Ålidhem, Ålidhöjd, Öbacka, Ön, Öst på stan och Östermalm i Umeå.

Beställ taxi enkelt

Hos oss kan du enkelt förboka taxi för att komma i tid. Tågtaxi, en taxi till tåget till eller från Umeå Centralstation eller Umeå Östra. Flygtaxi, en taxi till flyget, Umeå Airport och taxi till bussar som går till och från Umeå. Taxi bokar du enkelt via vår hemsida eller ring och boka direkt.

Våra samarbetspartners

Och kunder

u&me

u&me - new hotel culture

Stora Hotellet

Stora hotellet

Umeå Airport

swedavia